ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Kahramankazan MTAL

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Ortak Sınav Programımız Belli Oldu. Bütün Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Diliyoruz.

Ekm

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2023 Pazar günü  saat 11:00'da yapılacaktır.

Ekm

İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla 81 ilde tüm okullarla birlikte okulumuzda da eş zamanlı deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatımız 13 Ekim 2023 Cuma Günü Gerçekleştirildi.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 2.Ortak Sınav Programımız Belli Oldu. Bütün Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Diliyoruz.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Ortak Sınav Programımız Belli Oldu. Bütün Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Diliyoruz.

May

Şbt

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Turnuvası Başvuruları Başladı.

Şbt

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 83. yılında anıldı.

Kas

İçişleri Bakanlığımızın "Yarın Çok Genç Olacak Projesi" kapsamında öğrencilerimize gezi düzenlendi.

Ekm

Tatbikatımız 14 Ekim 2021 Perşembe Günü Gerçekleştirildi.