ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Kazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Sınav Programımız Belli Oldu. Bütün Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Diliyoruz.

Şbt

Okulumuz, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ERASMUS+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu, 2024 teklif çağrısı döneminde başvuru yaparak konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır.

Şbt

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 85. yılında anıldı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav Programımız Belli Oldu. Bütün Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Karne Törenimiz Gerçekleşti.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Sınav Programımız Belli Oldu. Bütün Öğrencilerimize Sınavlarında Başarılar Diliyoruz.

Mrt

"İstiklali olmayan milletlerin istikbali olmaz"

Mrt

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 5 Mart 2023 Pazar Günü Saat 12:00´de Okulumuzda Yapılacaktır.

Şbt

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, aramızdan ayrılışının 84. yılında anıldı.

Ekm

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Ekm

Tatbikatımız 21 Ekim 2022 Cuma Günü Gerçekleştirildi.

Ekm

İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla 81 ilde tüm okullarla birlikte okulumuzda da eş zamanlı deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Yapıldı.

Eyl

Sayın Velilerimiz, değerli öğrencilerimiz.
Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılında Kahramankazan Şehit Fatih Alpaslan Ortaokulu binasında hizmet verecektir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne ve Mezuniyet Törenimiz Gerçekleşti.