ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eğitimde 3 Boyutlu Tasarım ve Üretim Projemiz Sona Erdi.

Okulumuz tarafından hazırlanan ve Ankara Kalkınma Ajansı 2019 teknik destek programı tarafından desteklenen  "Eğitimde 3 Boyutlu Tasarım ve Üretim" projemiz 13 Mart 2020 Cuma günü itibariyle sona erdi.

Proje sonunda Okul Müdürümüz İlhami ŞİRİN, Okul Müdür Yardımcımız Seçil SARIKAYA, Okul Müdür Yardımcımız Hüseyin YILMAZ, Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Basri ÇALIŞKAN, Muhasebe ve Finansman Alan Şefimiz Mutlu Mehmet BAY, Bilişim Teknolojileri Atölye Şefimiz Osman YILMAZ, Coğrafya Öğretmenimiz Oya BARIŞIK KARAGÖZ, Matematik Öğretmenimiz Özge Çiğdem ÖZKÖKTEM, Matematik Öğretmenimiz Sevil KOCA KARAİBİŞ, Biyoloji Öğretmenimiz Cavit GÜNEŞ, Muhasebe ve Finansman Öğretmenimiz Kenan GÜLSÜN ve Ulaştırma Hizmetleri Öğretmenimiz Kadir KARATAŞ aldıkları eğitim sonrası sertifika almaya hak kazandılar. Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

İlhami ŞİRİNSeçil SARIKAYAHüseyin YILMAZBasri ÇALIŞKANKenan GÜLSÜNÖzge Çiğdem ÖZKÖKTEMSevil KOCA KARAİBİŞKadir KARATAŞ13-03-2020

Yayın: 13.03.2020 - Güncelleme: 13.03.2020 22:04 - Görüntülenme: 306