ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Bando Takımımız Başarılı Gösterileri Sonrası Ödüllendirildi.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 92. Yıl dönümü kutlaması ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla yapıldı.

Eyl

Kazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Yapıldı.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Karne ve Ödül Töreni Yapıldı

May

Tiyatro Kulübümüz Coğrafya Öğretmenimiz Oya BARIŞIK KARAGÖZ Yönetiminde Sene Sonu Gösterisini Gerçekleştirdi.

May

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurullah ERDOĞAN ve Öğrencilerimizin hazırladığı resim sergimiz yapıldı.

Nis

Toplantı Öncesinde Velilere "Madde mi? Mana mı? Bağımlılık mı?" Projesi Kapsamında Bilgi Verildi.

Nis

Öğrencilerimize Diş Hekimi Ekrem Tepecik Tarafından Diş Sağlığı ve Bakımı ile İlgili Seminer Verildi.

Nis

9.Sınıf Öğrenci ve Velilerine Alanlarımızın Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Nis

Takımımız liseler arası voleybol turnuvasında bütün maçlarını kazanarak şampiyon oldu.

Mrt

Okul Kız Bocce Takımımız Bölge Şampiyonu Olarak Türkiye Şampiyonasına Katılma Hakkını Kazanmıştır.

Mrt

Tatbikat 23 Mart 2015 Pazartesi Günü Gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü Programımız Yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü Programımız Kapsamında İlkokullar Arası İstiklal Marşı´nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.